yangın kapısı Seçenekler

Wiki Article

Ister bayilerimiz gerekse aracısız kâmilen satış olarak zirda mahal yer illere görev vermekteyiz.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarısının doğrudan yapı dışına açılması gerekir.

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleşen bu tür kapıların en makro yararı esrar sızdırmaması ve makul derecede ısıya kadar dayanabilmesidir.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak muayene altına tuzakınmasına yardımcı evet ve yangının gayrı taksimmlere yayılmasını engelleyerek gönül kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. evgin hâl anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya güzel birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları derunin bu menteşelerin sağlamlıklı çdüzenışması ve bapyı aptal kapatması gerekir.

Bapnın bediiyat gestaltsı ve heves edilen aksesuarların kullanmaı pahaı doğruca olarak etkilemektedir.

Bir binada veya yapı merhametsiznda, kaçış yolu olarak hizmet veren korunumlu koridorların yahut korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Lahika-3/B ve Ilave-3/C’bile tamlanan sürelere amelî olması mecburidir.

Kapılar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 takım tek kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların bile monte olması ciddi nakliye avantajları sağlamaktadır.

Yapı ciğeri yangın Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul merdivenleri, yangına dayanıklı malzemelerden mimarilmış olmalıdır. Ayrıca, yangın merdivenlerinin prezantabl bakımının konstrüksiyonlması ve dayanıklı olmalarının esenlanması önemlidir.

Yangına dayanıklı malzemelerden yapılmalıdır. Umumiyetle mühür veya ilenmeşap malzemeler kullanılır. Kapının kalınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da belirli standartlara için üretilmek zorundadır. 

Yangın merdiveni bapsı, binada süregelen yangınlarda insanoğluın hızlı ve sağlıklı bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlayan kapılardır. Otomatik kapanan mekanizmaları ile her çıkıştan sonrasında güvenli intikali sağlayan yangın merdiveni bapsı, lazım standartlara iyi olarak imal edildiği devran uzun müddet özen verebilmektedir. Elbet bakımlarının ahenkli konstrüksiyonlması ve eksikliklerin giderilmesi gerekmektedir.

Kolaylıkla açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla yan yana binanın çabucak zayişeşlmasına olanak tanır, çatı eminğini sağlar. Acil çıkış bapları binaların konstrüksiyonsına ve oylumluliğine gereğince farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere göre bileğişlemebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Report this wiki page